Masaže

  • Masaža je pomemben element pri ohranjanju zdravega telesa in duha. V našem salonu, na Svetinovi ulici 1, Šentjur, lahko izkusite široko paleto različnih tehnik in veščin masaž, ki imajo skupen cilj - IZBOLJŠATI ZDRAVSTVENO STANJE IN POČUTJE.
    Masažo najpogosteje koristimo zaradi različnih zdravstvenih razlogov kot npr. lajšanje bolečin, rehabilitacijo športnih poškodb, zmanjšanje stresa, pri nespečnosti, depresiji, ter kot obliko za splošno boljše počutje in sprostitev. Mišicam se povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, koža je bolj voljna in elastična.
    Po masaži v salonu Nega Telesa Silvana Nikolovska boste bistveno bolj sproščeni in se lažje lotili napornih psihičnih in fizičnih nalog.Klasična masaža

Blagodejno vpliva na glavobole, migrene, napetosti in mišične krče.


Limfna drenaža

Namen drenaže je povečanje krvnega pretoka, krepi imunski sistem in deluje antistresno. Iz telesa očisti strupe in toksine. Zelo priporočljiva je za ljudi s slabo cirkulacijo, otečenimi nogami ter krčnimi žilami.


Anticelulitna masaža

Je učinkovita metoda, s katero se lotimo odstranjevanja celulita. Podobna je klasični masaži le da so prijemi bolj čvrsti in intenzivnejši.


Refleksna masaža stopal

Je način masaže pri katerem s pritiskanjem na refleksna področja na stopalih in masiranjem le-teh vplivamo na sproščanje in ravnovesje vsega telesa.


Masaža glave (lasišča)

Nudi oddih od psihičnega in fizičnega stresa. Izboljša prekrvavitev možganov, stimulira limfno cirkulacijo, lajša in odpravlja posledice stresa, krepi in pospešuje rast las, sprošča napetost v očeh, izboljšuje vid, spomin in koncentracijo.


Masaža z vročimi kamni

S pomočjo toplih zglajenih z eteričnimi olji prepojenih kamnov vulkanskega izvora, vam pričara občutek popolne sprostitve. Polagajo se na t.i. meridiane; energijske poti ki potekajo skozi telo, in jih s tem uravnavajo, poživljajo ter vitalizirajo. Iz telesa se izločajo odvečne nezdrave snovi, pospešuje se cirkulacija in sprošča mišice.